PAPERS INDUSTRIALS

A banda dels tradicionals papers de Ca l'Oliver, també trobem una amplia varietat de papers Industrials. Tenim 6 col·leccions diferents on podreu trobar papers de tot tipus. Des dels més econòmics del Màgic, fins als més selectes com els Metalics Pur. Per veure amb més detall cliqueu sobre la col·lecció que volgueu veure.

MAGIC

La família del Màgic és una fantàstica col·lecció de 12 colors. Un ventall de colors lluminosos i sòlids. El punt fort recau en la inmensa varietat de mides i tipus de sobres, targetons, bosses amb tires autoadhesives, etc.

METALIC PUR

Nova col·lecció de papers metalitzats, amb un assortit 7 colors brillants. A partir de l'antiga col·lecció dels Púrpura, sorgeix aquesta nova gama de papers. Elegants, amb caràcter, no te'ls deixis perdre. Demana al teu comercial que us els ensenyi.

HAVANNA

Una gama de papers i sobres amb colors càlids i torrats, amb un suau gofrat que dóna una textura molt agradable. Sis colors disponibles.

ESPIRAL

Una de les col·leccions més antigues de papers industrials de Ca l'Oliver. Feta a base de paper reciclat, disposeu de 12 colors per escollir.

PERGAMÍ

Aquesta col·lecció ens permet tornar als pergamins originals. Papers translúcids, amb una gran capacitat de reacció tant a impressores Làser o Inkjet, ens trobem disponible amb dos colors, blanc i crem.

 

TORNAR