PAPERS ARTESANS

Ca l'Oliver es dedica a la fabricació de papers artesans desde els seus origens. Continuant amb la tradicció de 3 generacions, fabriquem els papers un a un, estenent-los al aire i premsant-los amb cura. Tot un llarg procés, vinculat als diferents cambis de temps. Disposem de varies games de papers artesans. Per veure amb més detall cliqueu sobre la col·lecció que volgueu veure.

RUSTIC

Papers tintats amb terres minerals. Té uns colors molt clars i presenta unes aigües que li donen un toc de distinció. L'alt contingut amb cotó li dóna unes qualitats òptimes per a relleus en sec i serigrafies.

PRIVAT

Papers colorejats amb un pigment molt sòlid a la llum. Aquesta col·lecció té una varietat de 25 colors. Tenim els naturals, colors i colors pastels. És la única col·lecció que disposa de fulls de gramatge de 90gr.

CARIBE

Aquesta col·lecció té la mateixa composició i qualitat que els papers del Rústic. Colors vius, llampants, lluminosos, clars…Conjunt de colors caribenys amb molt bon resultat.

MEDITERRANIA

Al més pur estil mediterrani, aquesta col·lecció presenta uns colors torrats i càlids, d'alta qualitat. Aquesta col·lecció també té la mateixa composició i qualitat que els papers del Rústic i del Caribe.

ESTACIONS

Aquesta família representen les 4 estacions: primavera, estiu, tardor i hivern. Fet amb flors naturals, collides en la seva època de l'any corresponent, la col·lecció de les estacions és una de les més distintives de Ca l'Oliver Molí Paperer.

RETALLS

La familia dels Retalls és una de les col·leccions més noves de Ca l'Oliver. Són sis acabats diferents, amb un acabat de retalls de papers de colors que dóna com a resultat uns papers diferents i divertits.

 

TORNAR